Yeme chystá štvrtú predajňu. Tentokrát na bratislavskom Námestí SNP  

V poradí štvrtá prevádzka siete Yeme otvorí na jeseň tohto roka v zrekonštruovanej budove Slovenskej sporiteľne na rohu Štúrovej a Dunajskej ulice v Bratislave. „Yeme SNP bude city koncept, teda šité na mieru pre intenzívnu mestskú zónu s veľkým množstvom peších zákazníkov, pre ľudí, ktorí sú nároční na kvalitu potravín a pohodlný nákup,“ uvádza pre Tovar&Predaj majiteľ siete Peter Varmuža.  

Nová predajňa ponúkne na ploche 800 metrov štvorcových väčšiu zónu na raňajky a obedy tu a teraz. Teda bagety, sendviče, chlebíky s pomazánkami, šaláty, čerstvé šťavy či „smútička“. „Budeme mať štvorpákový automat na kávu tak, aby sme zvládli ranný a poobedný záujem. Rovnako ako v každom Yeme aj tu bude plná remeselná pekáreň, kde budeme čerstvo piecť každé ráno zo základných prírodných surovín všetky naše kváskové chleby, pagáče, koláče a pečivo,“ pokračuje Peter Varmuža. 
Yeme SNP bude mať veľkú zónu na posedenie pri jedle a káve, ako aj obslužné pulty na čerstvé výsekové mäso, rybí pult na ľade a lahôdkový pult. „Naše plány do budúcnosti sú zamerané na rozvoj remeselných potravín na Slovensku. Spolu s našimi malými remeselnými výrobcami, s bio farmármi a chovateľmi chceme hľadať cesty na to, ako naďalej zlepšovať kvalitu a čerstvosť,“ dodáva Peter Varmuža. 
Naposledy sieť otvárala prevádzku na jeseň minulého roka v bratislavskom komplexe Panorama City. Ďalšie dve prevádzky Yeme sa nachádzajú tiež v hlavnom meste, a to na Tomášikovej a Búdkovej ulici. 
Fotografia je ilistračná, z už fungujúcej predajne Yeme. 

 Zdroj: http://www.tovarapredaj.sk/2018/05/28/yeme-chysta-stvrtu-predajnu-tentokrat-na-bratislavskom-namesti-snp/?utm_source=emailkampane.cz&utm_medium=email&utm_campaign=tapnews