Vyhlášky ÚVZ zo dňa 21.1.2021

Úrad verejného zdravotníctva SR zverejnil dňa 21.1.2021 vo večerných hodinách ďalšie vyhlášky.

Vyhlásenie Zväzu obchodu SR k nákupom počas vianočného a novoročného sviatočného obdobia

Zväz obchodu SR, v  súvislosti s protiepidemickými opatreniami prijatými pre obdobie vianočných a novoročných sviatkov a platnými od soboty 19. decembra, vyzýva spotrebiteľov vrátane seniorov, aby starostlivo zvážili svoje nákupné potreby a zvýšili ohľaduplnosť voči ostatným zákazníkom, pracovníkom predajní a všetkým spoluobčanom v obchodných prevádzkach, ktoré zostanú počas sviatočného obdobia otvorené.

Vláda rozhodla: lockdown bude na Slovensku od 19. decembra do 10. januára

Vláda pred vianočnými sviatkami sprísnila protiepidemické opatrenia. Od soboty 19. decembra do 10. januára 2021 bude na Slovensku tzv. lockdown. Zatvoria sa prevádzky a od 5. hodiny bude platiť zákaz vychádzania.

Nové protiepidemické opatrenia - Vyhláška ÚVZ SR k obmedzeniam prevádzok a hromadných podujatí

V súvislosti s vývojom epidémie COVID-19 vláda SR včera (9.12.2020) predstavila nové opatrenia, ktoré by mali platiť minimálne tri týždne.

UZNESENIE VLÁDY SR č. 718 z 11. novembra 2020 k návrhu na zmenu času trvania núdzového stavu

UZNESENIE VLÁDY SR č. 704 zo 4. novembra 2020 k návrhu na ďalšie rozšírenie opatrení v rámci vyhláseného núdzového stavu podľa čl. 5 ústavného zákona č. 227/2002 Z. z. o bezpečnosti štátu v čase vojny, vojnového stavu, výnimočného stavu a núdzového stavu v znení neskorších predpisov vyhláseného uznesením vlády Slovenskej republiky č. 587 z 30. septembra 2020

UZNESENIE VLÁDY SR č. 704 zo 4. novembra 2020 k návrhu na ďalšie rozšírenie opatrení v rámci vyhláseného núdzového stavu.