Úspechy našich členov - Stredná odborná škola obchodu a služieb Samuela Jurkoviča oslávila 60 rokov

Šesťdesiat rokov úspechov a tradícií na Strednej odbornej škole obchodu a služieb Samuela Jurkoviča v Bratislave!

Stredná odborná škola obchodu a služieb Samuela Jurkoviča, známa aj ako „Sklenárka,“ oslavuje šesť desaťročí svojho pôsobenia. Táto škola už šesťdesiat rokov vychováva budúcich odborníkov v oblasti obchodu a služieb, ktorí sa uplatňujú nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.
Sklenárka sa vyznačuje silným prepojením teoretického vzdelávania s praktickými skúsenosťami. Cieľom školy je poskytnúť študentom kvalitné vzdelanie, ktoré im umožní úspešne sa zaradiť do pracovného procesu a prispievať k rozvoju ekonomiky. Jej zámerom je vytvárať profesionálov, ktorí sú schopní pružne reagovať na meniace sa potreby trhu práce a neustále sa vzdelávať.
Medzi významné míľniky školy patrí otvorenie prvej duálnej triedy v roku 2015. Dnes spolupracuje škola so 17 duálnymi partnermi, čo umožňuje študentom získať praktické skúsenosti priamo v reálnom pracovnom prostredí, čím sa zvyšuje ich šanca na úspešné uplatnenie.
SOŠ obchodu a služieb Samuela Jurkoviča v Bratislave je členom Zväzu obchodu SR. Našej členskej škole prajeme do ďalších rokov veľa šikovných a úspešných študentov a tešíme sa na ďalšiu vynikajúcu spoluprácu s touto prestížnou školou.

Zdroj: ZO SR