OBCHOD AKO CENTRUM KOMUNITY V OBCI

Obchodníci vedia, prečo prísť na SAMOŠKU.
OBCHOD AKO CENTRUM KOMUNITY V OBCI
OBCHODNÍCI VEDIA, PREČO PRÍSŤ NA SAMOŠKU:
JAROSLAV FOTUL, VICEPREZIDENT ZO SR, VÝKONNÝ RIADITEĽ, LABAŠ
Sme radi, že sa niekto stará o maloobchodníkov, aj keď sieťových, ale malých. Získal som nové kontakty a verím, že ďalšia spolupráca s niektorými spoločnosťami bude úspešná. Kongres Samoška hodnotím v porovnaní s inými kongresmi podobného charakteru excelentne.
ELENA NOVÁKOVÁ, MAJITEĽKA MALOOBCHODNEJ PREVÁDZKY, POTRAVINY SANTOS
Akciu si nikdy nenecháme ujsť, chodíme každý rok. Veľmi sa nám tu páči, vždy sa dozvieme niečo nové. Je to pre nás obrovská výzva, lebo sú tu noví dodávatelia, nové výrobky, prezentujú sa tu veci, o ktorých sme napríklad doteraz ani nepočuli.
PETER VARMUŽA, GENERÁLNY RIADITEĽ A SPOLUZAKLADATEĽ, YEME PLNOCHUTNÉ POTRAVINY
Je skvelé, že tento kongres je zameraný na slovenský maloobchod. Vieme sa tu stretnúť pri otvorenej diskusii, v rámci ktorej mnohokrát prídeme k rovnakým alebo podobným záverom. Prítomnosť nadnárodných reťazcov by iste pôsobila dominantne a atmosféra by nebola taká uvoľnená. Za veľký prínos považujem možnosť dozvedieť sa, na čom pracujú kolegovia z podobne zameraných obchodov. Človeka to motivuje pokračovať vpred a je to dôkaz toho, že nielen v Bratislave, ale aj v ktoromkoľvek meste na východe sú predajne úspešné a zákazníci prejavujú o ne záujem. Kongres Samoška navštevujem už tretí rok a rád sa zúčastním aj toho nasledujúceho.
JÁN BILINSKÝ, GENERÁLNY RIADITEĽ, COOP JEDNOTA SLOVENSKO
Musím povedať, že sa mi veľmi páčilo. Rozhodne prídem aj nabudúce a kongres budem odporúčať aj všetkým kolegom zo systému Coop Jednota.
MICHAL LAUKO, VEDÚCI, ČEVAMPO
Zúčastňujem sa pravidelne, možno iba dvakrát som vynechal. Vždy sa dozviem užitočné informácie a stretnem nových obchodných partnerov. Tu sme kúpili aj novú pokladňu. Som spokojný s programom aj stánkami, lebo sa to dopĺňa, vždy vidím niečo nové. Zúčastním sa aj nabudúce.
IVANA PUSTAIOVÁ, VEDÚCA ÚSEKU NÁKUPU, PREDAJA A VEĽKOOBCHODNÝCH CIEN, NITRAZDROJ
Na Samoške som bola prvýkrát. Najviac ma zaujali prednášky. Program bol veľmi zaujímavo spracovaný. Som veľmi spokojná a odnášam si veľmi veľa dobrých skúseností. Poznatky určite využijem, dosť mi to otvorilo oči. Stretla som sa s dodávateľom, ktorého ešte nemáme v našej sieti. Dohodli sme si aj osobné stretnutie, takže možno vznikne nejaká ďalšia spolupráca. Určite sa vrátim aj na budúci rok.
VŽDY SA DOZVIEM UŽITOČNÉ INFORMÁCIE A STRETNEM NOVÝCH OBCHODNÝCH PARTNEROV.
REGISTRUJTE SA NA www.samoska-kongres.sk STAŇTE SA SÚČASŤOU KOMUNITY facebook.com/kongressamoska

KONTAKT: KATARÍNA BOBÁKOVÁ, tel.: +421 904 589 741, katarina.bobakova@atoz.sk

[11.02.2020; Tovar a predaj; s. 7; redakcia]