COOP Jednota Nové Zámky, s. d., si na svoj zoznam pripísala už 58. Supermarket

Oficiálneho otvorenia sa ujal predseda predstavenstva COOP Jednota Nové Zámky, s. d. Ing. Štefan Mácsadi.

Semerovo. V stredu, dňa 16. novembra 2022 o 9.00 h sa konalo slávnostné otvorenie nového Supermarketu COOP Jednoty Nové Zámky, s. d., ktoré bolo zahájené milým kultúrnym vystúpením detičiek z miestnej školy s hudobným doprovodom folklórneho súboru Semerovčan. Oficiálneho otvorenia sa ujal predseda predstavenstva COOP Jednota Nové Zámky, s. d. Ing. Štefan Mácsadi spolu s novým starostom obce Petrom Čelkom, ktorí na mieste privítali všetkých prítomných obyvateľov obce. Budovu nového Supermarketu prišiel pred samotným otvorením posvätiť aj miestny kaplán Mgr. Peter Kováč. Po prestrihnutí pásky sa zákazníci premiestnili do úplne nových priestorov predajne za účelom svojich prvých nákupov.
„Myšlienkou výstavby nového Supermarketu v obci Semerovo sme sa zaoberali už dlhšie obdobie. Jedná sa o veľkú obec s množstvom verných zákazníkov, ktorí si zaslúžia nakupovať v komfortnejších a kultúrnejších podmienkach. Sme nesmierne radi, že otvorením väčšieho a moderného Supermarketu sme dokázali v obci zabezpečiť kvalitnejšie podmienky nakupovania pre našich zákazníkov,“ uviedol Ing. Štefan Mácsadi.
Preinvestovali vyše milión a pol eur
Pôvodne sa na mieste nachádzala prevádzka s rozlohou 83 m2 predajnej plochy, ktorá však už nezodpovedala potrebám dnešnej doby. V máji spotrebné družstvo pristúpilo k asanácii časti pôvodnej budovy a neskôr aj zvyšnej časti. Samotná výstavba bola zrealizovaná za krátke obdobie 5,5 mesiaca, pričom spotrebné družstvo preinvestovalo 1,5 mil. eur, z toho 262 tisíc € do úplne nového zariadenia. Supermarket disponuje 300m2 predajnej plochy, bude otvorený sedem dní v týždni s bohatou ponukou až 3000 tovarových položiek a s ponukou viac ako 70 % slovenských výrobkov. O spokojnosť zákazníkov sa postará 9-členný kolektív zamestnancov, pod vedením pani Lisickej.
„Nový Supermarket v Semerove sa radí medzi jeden z najmodernejších, ktoré existujú v maloobchode.“ povedal Ing. Štefan Mácsadi. Dnešný Supermarket prináša zákazníkom širšiu ponuku akciových tovarov a pozitívnou novinkou je každodenný dopek čerstvého pečiva, krájač na chlieb, pokladne s váhovými skenermi, či automat na zálohovanie PET fliaš a plechoviek, ako i bankomat na výber hotovosti. Najnovšia prevádzka COOP Jednoty Nové Zámky, s. d. je vybavená tepelným čerpadlom, solárnymi kolektormi, ďalej najmodernejším obchodným zariadením, novým LED osvetlením a najkvalitnejšími mraziarenskými a chladiarenskými boxami, ktoré spĺňajú najvyššie ekologické štandardy aj vo vzťahu k životnému prostrediu.
S podporou lokálnych dodávateľov

COOP Jednota Nové Zámky, s. d. podporuje predovšetkým spoluprácu s lokálnymi dodávateľmi. K dnešnej podobe priestorov prevádzky sa pričinili: stavebné úpravy realizovala firma Hegedűs, s.r.o. Nové Zámky, firma COOP Servis, Nové Zámky dodala chladiarenské a mraziarenské zariadenia, spoločnosť Reccom, s. r. o. Nitra, ktorá zabezpečila obchodné regálové systémy, reklamná agentúra Nykon, s. r. o. Nové Zámky a spoločnosť NRSYS, s. r. o. Nitra, dodávateľ výpočtovej techniky. Dobrá vzájomná spolupráca prispela ku kvalitnej a rýchlej realizácii výstavby krásneho nového Supermarketu.

Zdroj: [28.11.2022; Nitrianske noviny; INZERCIA; s. 24; Redakcia]