COOP Jednota opäť potvrdila, že je Superznačka

COOP Jednota sa už ôsmykrát teší z ocenenia Superbrands. 

COOP Jednota sa už ôsmykrát teší z ocenenia Superbrands. Titul udeľuje odborná porota značke, ktorá odzrkadľuje silu brandu, schopnosť plniť svoje sľuby, inovovať a neustále napredovať.
„Je pre nás nesmiernou cťou, že sa už po ôsmy raz môžeme pochváliť týmto prestížnym ocenením. Vnímame ho ako pozitívnu spätnú väzbu na silu a hodnotu našej značky. Sme radi, že našim zákazníkom ponúkame najväčší podiel slovenských potravín spomedzi obchodných reťazcov a neustále zvyšujeme kvalitu výrobkov a služieb. Ďakujeme za prejavenú dôveru,“ uviedol Ján Bilinský, generálny riaditeľ COOP Jednoty Slovensko.
Na toto ocenenie môžu byť nominované iba značky, ktoré prešli prísnym výberom. Komisiu tvoria poprední a uznávaní marketingoví a komunikační experti, ktorí sledujú dva ciele: prezentovať príklady hodné nasledovania pre všetkých, ktorí sa chcú rozvíjať a nechať sa inšpirovať tými najlepšími, a zároveň uvádzať do pozornosti mimoriadne silné značky.
Na Slovensku sa ocenenie Slovak Superbrands udeľuje deväť rokov. Odbornej i širšej verejnosti sprostredkúva históriu úspechu najpopulárnejších značiek na Slovensku. Medzinárodný program Superbrands Awards vznikol v roku 1995 vo Veľkej Británii. Dnes sa toto rešpektované ocenenie udeľuje už v takmer stovke krajín.


Zdroj: [14.10.2021; pluska.sk; 12:32; redakcia]