• Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header

Správy ZO SR


Kvalita a bezpečnosť potravín sú dve odlišné veci, pripomínajú experti

19.10.2017
Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie vo svete na následky závadných potravín zomrie každoročne viac ako 350 tisíc osôb. Vzhľadom na zmeny stravovacích návykov sa ale zvyšujú požiadavky konzumentov aj na širšie spektrum potravín, ktoré následne podliehajú najrozličnejším kontrolám.

Čaká nás po mliečnej kríze cukrová?

16.10.2017
Kilogram cukru stojí aktuálne v obchodoch 0,85 eura, ale na budúci rok môže pokojne byť aj za 0,50 eura. Tešiť sa z toho však netreba, lebo o ďalší rok môže zase cena vyskočiť aj na 2 eurá za kilogram.

Koniec kvót na cukor. Čo to prinesie?

13.10.2017
Kvóty na cukor sú už minulosťou. Roky trvajúce výrobné obmedzenia platné pre túto komoditu sa skončili 30. septembra 2017. Od 1. októbra sa trh s cukrom zliberalizoval. Cukor bol poslednou komoditou v Európskej únii, ktorá podliehala systému kvót.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »


« Späť