• Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header
  • Slideshow - header

M. Katriak o dvojakej kvalite potravín

03.10.2017
HOSŤ V ŠTÚDIU TA3: M. Katriak o dvojakej kvalite potravín

Menej mäsa a viac soli v šunke, ktorú predávajú naši obchodníci. Značka tej istej pizze má zas u našich susedov väčšiu oblohu. To sú len niektoré z rozdielov, ktoré inšpektori zistili pri tých istých výrobkoch na Slovensku a v Rakúsku. O dvojakej kvalite potravín sme sa rozprávali s Martinom Katriakom, prezidentom Zväzu obchodu SR.

VIDEO tu: http://www.ta3.com/clanok/1113769/host-v-studiu-m-katriak-o-dvojakej-kvalite-potravin.html


Zdroj: TA3, FOTO_zdroj: TA3
[ta3.com; 02/10/2017; TA3 ; Zaradenie: Ekonomika]
http://www.ta3.com/clanok/1113769/host-v-studiu-m-katriak-o-dvojakej-kvalite-potravin.html



« Späť